Úvodní stránka Textová verze Mapa stránek
ČeštinaEnglish
Právě se nacházíte: Mechanické rozprašovače, Mechanical Sprays > Prohlášení o přístupnosti

Prohlášení o přístupnosti


Internetová prezentace projektu Mechanical Sprays je vzhledem ke svému zaměření vytvořena s ohledem na maximální přístupnost obsahu. Splňuje všechna důležitá pravidla nejznámějších metodik v ČR, Pravidla pro tvorbu přístupného webu, vydaná MI, a WCAG 1.0.Struktura obsahu i vzhledu je vytvořena validním XHTML 1.0, vizuální prezentace pomocí kaskádových stylů (CSS). Tyto styly lze vypnout tlačítkem "textová verze"

Doporučená rozšíření prohlížeče

Ve formátu PDF nabízíme některé studie a doplňující informace, které jsou příliš rozsáhlé a je vhodné jejich stažení. Pro zobrazení těchto dokumentů je třeba mít nainstalovaný prohlížeč Adobe Reader, který je zdarma ke stažení na stránkách společnosti Adobe Systems, Inc.. Doporučené rozlišení pro prohlížení této prezentace je 1024x768 a vyšší.

Kontakt na správce internetové prezentace

Vaše případné náměty, postřehy či informace o problémech se zobrazováním těchto stránek můžete zaslat na adresu technického správce serveru - Fastest Solution. Tato adresa slouží pouze pro řešení technických, nikoli obsahových záležitostí týkající se této webové prezentace.V případě problému s touto prezentací kontaktujte autora této prezetnace společnost Fastest Solution

Aktuality

Kontakt na zástupce

Mechanical Sprays, s. r. o.
Kašpara Leoš
Jednatel

Tyršova 732
763 02 Zlín
Česká republika
kaspara.l@mechanicalsprays.com
+420 776 383 779

Vytisknuto z internetové prezentace společnosti
Probíhá komunikace se serverem